SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fröjereds Innebandyförening
Innebandy

Spelschema Sibben cup klart
2023-11-21 22:30

Så här spelar vi gruppspelet i Sibben cup 5-7 januari. A eller B-slutspel på söndagen. Skickar ut kallelse redan nu så vi får koll. Hoppas alla kan vara med!

 

   fre 05/01 10:00    Kavelbro Arena      IBK Lidköping Röd -  Fröjereds IBF                   
   fre 05/01 16:15    Kavelbrohallen       Fröjereds IBF -          Husqvarna IK                   
   lör 06/01 12:30    Kavelbro Arena      GS86 AIF  -                Fröjereds IBF                     

   lör 06/01 17:15    Arena A                  Fröjereds IBF-           Månsarps IBK Lila

 

Ha det gött!

/ Staffan

Lockerud borta 2023-11-17 spelad
2023-11-19 15:27
Så ska ett insida lår se ut efter bra täck matchen igenom! Munkar var killarna värda! Obligatorisk tackning av sjunde spelaren.

På fredagskvällen stod Lockerud borta på schemat. Alltid skoj att åka till Mariestad och spela i fin hall mot bra lag! Det mesta funkade i denna matchen. Defensiven som är grunden till allt satt bra, frejdigt anfallsspel med många fina kombinationer fick vi se, och ett bra jobb av samtliga matchen igenom. Vi lyckades vinna med 7-0. Bra jobbat av alla grabbar!

 

Ha det gött! 

/ Staffan

Lidköping på besök
2023-11-12 12:00
Glada killar efter matchen och dessutom nya vattenflaskor med ställ sponsrade av familjen Löfborg! Vi tackar och bockar!!

I första hemmamatchen i Sparbankshallen för säsongen kom Lidköping P08 på besök för match. En del nya spelare att möta, men mestadels 09-spelare vi mött förut. Det brukar bli bra och jämna matcher mot Lidköping och denna match var inget undantag. Ganska bra tempo och många målchanser åt båda håll. Liam storspelade i mål och tog de flesta skotten, många av de övriga skotten täcktes ner på ett föredömligt sätt. Offensivt var vi ganska heta och vann många dueller, sen snurrade vi på bra och skapade många fina lägen. Lidköping tog ledningen i powerplay men efter det låg vi före i målprotokollet hela matchen som slutade 9-5 i vår favör. Bra match av grabbarna helt enkelt!

Bortamatch mot Fagerhult/Habo spelad
2023-10-30 18:20
Dawid håller koll på Fagerhultarna!

I andra bortamatchen var vi i Alléhallen i Habo och spelade. Parkettgolvet var lite ovant för oss och vi hade svårt att få ordentlig ordning på spelet i början. Såklart bra att testa på parketten ibland för det finns ju kvar i en hel del hallar. Fagerhult spelade skickligt och hade mycket bollinnehav. I sista perioden fick vi lite bättre ordning på spelet och närmade oss i målprotokollet, sen drog ändå Fagerhult ifrån det sista till en rättvis 6-3-seger. Kul att möta bra lag, det kommer stärka oss i slutändan. Nu i veckan är det spelledigt, så det är träning som gäller fram till hemmamatchen i Sparbankshallen mot Lidköping lördag 11/11.

Ha det gött!

/ Staffan

Oavgjort i hemmapremiären mot Vara
2023-10-17 22:18
Lite kramar kostar vi på oss efter en sen 2-2 kvittering.

I hemmapremiären i Rosenbergshallen mot Vara startade grabbarna riktigt bra i första perioden med ett flertal vassa chanser utan att bollen gick in, men 1-0 lyckades vi göra i powerplay. I andra tog Vara över och hade mycket boll och vi hade svårt med deras rörliga spel. I tredje fortsatte Vara bra och gjorde både 1-1 och 1-2. Vi kämpade på och hade några fina lägen och när endast 18 sekunder återstod lyckades vi smälla in 2-2. Riktigt bra av killarna att inte ge upp utan kämpa på hela vägen till slutsignalen. Två bra målvakter i denna match gjorde att det blev ganska målsnålt. Kiosken och sekretariatet lyckades som vanligt, med guldstjärna till det hembakta i kiosken!

Nu är det matchledigt i helgen, så vi får vänta tills den 29/10 då vi möter Fagerhult/Habo borta. 

 

Ha det gött!

/ Staffan

Seriepremiär mot Wårgårda spelad
2023-10-15 19:12
Killarna tackar publiken efter matchen

I år spelar vi i en serie som heter Röd 2 vilket innebär en grundålder på födda 2008. Det blir många nya lag att möta, kul! Vi kommer mestadels möta lite äldre lag, det tror vi kommer vara jättebra för killarnas utveckling. I seriepremiären som spelades på bortaplan ställdes vi mot Wårgårda 07/08. Det var en väldigt jämn match med mycket fysiskt spel och högt tempo. Grabbarna klarade det fint och lyckades dra ifrån i tredje perioden till en seger med 4-8. Redan på tisdag väntar hemmapremiär mot Vara 07/08/09 i Rosenbergshallen.

 

/ Staffan