SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fröjereds Innebandyförening
Innebandy

Matcher på bortaplan
2023-11-19 15:36
Glada miner efter vinst i Lidköping!

Under helgen har lag P11/12 spelat två bortamatcher, i lördags i Töreboda mot Halna i 4 mot 4 (blå-serie) och i dag mot Lidköping 5 mot 5 (röd-serie). Resultaten går med oss denna helg och vi ser att spelarna gör mycket av det vi tränat på under träningarna, det är roligt att se! Framför allt passas bollen, skott täcks och vi jobbar starkt både offensivt och defensivt! Våra målvakter tar kloka beslut och får till flera fina räddningar! Bra matcher av grabbarna helt enkelt!

 

Nästa helg spelas det bara en match i rödserie, vilket gör att några av spelarna kommer ha spelledigt. Kallelser skickas ut efter tisdagens träning!

 

Nästa helg har vi även hand om matcharrangemanget på A-lagsmatch på söndgen klockan 16.00. Ta del av tidigare inlägg/nyhet för att se vilka som har arbetsuppgifter! När det kommer till uppdraget sargvakt fungerar det med två vuxna och 4 spelare! Utöver att sköta sargen ska dessa även plocka upp bollar innan matchstart. Toppen även om någon vill baka till kiosken, skriv då i Fb-gruppen!