SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fröjereds Innebandyförening
Innebandy

En poäng i Skara
2023-12-02 13:40
Matchens lirare gick till Bergström

Skara IBK - Fröjereds IBF 5-5(1-3,3-2,1-0)

 

På förhand hade man nog varit nöjd med en poäng borta mot ett formstarkt Skara men sett till fredagens match så förtjänade Fröjered mer. Skaras notoriske poängmaskin Åkervall hade ännu en bra kväll där han bär sitt lag och Fröjered hade likt många andra svårt att få stopp på honom.

Trots ledning med 0-3 i första perioden, sedan 3-4 och till sist 4-5 inför sista perioden så kommer hemmalaget tillbaka och till slut delar lagen på poängen efter en resultatlös förlängning.

Hemmaseger
2023-12-02 13:24

Fröjereds IBF - Rydboholms SK 6-5(1-1,2-3,3-1

 

I den tredje matchen på nio dagar kom fullpoängaren hemma mot Rydboholm efter en match där prestationen gick upp och ner. En okej inledning gav första målet men därefter gör Rydboholm fyra raka mål fram till mitten av andraperioden då Fröjered rycker upp sig och avslutar med två mål innan paus. Sistaperioden är Fröjereds bästa och man vänder matchen med tre raka mål innan en reducering från gästerna och chansen i powerplay med ett par minuter skapar rejäl spänning men hårt slit gör att de tre poängen stannar hemma.

 

Extra roligt att se Fröjeredstalangen Jakob Holmgren(numera Fagerhult Habo) i den blå tröjan via dubbellicens och han spelade via sina tre poäng en avgörande roll i matchen.

 

1-0 Oscar Svahn, ass Adam Lundgren

2-4 Isac Wänerstig, ass Anton Lundgren  

3-4 Anton Lundgren, ass Jakob Holmgren

4-4 Fabian Fogelberg

5-4 Lucas Joelsson, ass Jakob Holmgren

6-4 Jakob Holmgren, ass Lucas Joelsson

Är comebacken nära?!
2023-11-30 21:33

Under torsdagens träning var det spännande att se Love Ahrenbäck lira med grabbarna igen. 

Hur är känslan och statusen med din rehab? -det har varit en riktig uppförsbacke, men nu känner jag att det är dax att känna på det igen, säger Love med ett leende på läpparna.

 

Då får vi se dig redan imorgon, mot Skara. -nej för fasen, jag har en bra bit kvar, och allt måste hela tiden gå åt rätt håll, några bakslag vilja jag inte uppleva.

 

Kul  se dig på plan igen iallafall!

 

Skara-FIBF fredag kl 19:30.

Hela FIBF truppen laddar för match
2023-11-26 18:52

En bra förberedelse inför en viktig sexpoängsmatch kan vara skillnaden mellan toppen eller botten.

 

Först mästerskap i Disc, i ett fantastisk vintrigt landskap där Axel Stäveryd och Jakob Lindberg visade sig vara vassast för dagen. 

 

Sedan en ordentlig måltid där allt slutade i TABERAS, inte ett riskorn kvar!

 

Nu kör vi gubbs och plockar en trea.

 

Match start 16:00 i Sparbankshallen!

Tung förlust i Baggebo Arena
2023-11-24 20:41

Onsdagskvällens heta derbydrabbning slutade med hemmaseger efter en jämn match.

 

Tibro IBK - Fröjereds IBF 7-6 (2-3,2-1,3-2)

 

Ett tidigt hemmamål inledde första perioden men repliken kom omgående då Axel Stäveryd pricksköt 1-1 på frislag framspelad av Fabian Fogelberg. Fogelberg intog samma roll några minuter senare då han vackert frispelade Theo Rundqvist som säkert tryckte upp ledningsmålet i nättaket. En målrik inledning där Fröjered omgående tog kommandot men där också Tibros vilja att lasta bollar framför kassen gav dem returer och strax därefter skedde just det igen och matchen var kvitterad. Halvvägs in i perioden kunde Lucas Joelsson åter ge bortalaget ledningen framspelad av Anton Lundgren, en ställning som stod sig till pausvilan trots att båda lagen fick chansen i spel fem mot fyra.

 

Tre minuter in på period två är det dock kvitterat då ett skott styr på en försvarsfot och in i mål. Trots bra spel och mycket chanser från Fröjered så är det ändå hemmalagets tur att gå upp i ledning då man hittar en alltför fristående spelare framför mål, detta efter nio minuters spel. Fröjered behåller dock kommandot spelmässigt och fortsätter skapa chanser vilket i sextonde minuten ger resultat då Anton Lundgren slår in 4-4 på halvvolley efter fint förarbete från Lucas Joelsson. Med oavgjord ställning och bra magkänsla inför fortsättningen så gick Fröjered till andra vilan.

Sexpoängs match i Sparbankshallen
2023-11-24 17:00

Solklar förlust mot Vara IBK förra helgen, trots 3-1 ledning. Tung förlust mot Tibro IBK, ledning 6-5 med mindre än 3 min kvar av tredjeperioden och sedan förlustmål med återstående 48 sek, 6-7.

 

Allt detta är historia nu, och FIBF siktar framåt mot helgens hemma match mot Rydboholms SK!

 

- man skulle kunna tro att vi ledare och truppen är fyllda av frustration, men så är inte fallet, säger Huvudtränare Hugo Klahr.