SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fröjereds Innebandyförening
Innebandy

Bli medlem i Fröjereds Innebandyförening
BLI MEDLEM
Fröjered Innebandyförening
Välkommen till vår hemsida!

 

Navigera in på lagens sidor via flikarna, välj därefter bland nyheter, bilder, tabell, kalender, matcher och kontaktuppgifter.

 

Mailadress kontakt innebandy: innebandy@frojeredsif.se

 

Fröjereds spelare uttagna till Västergötlands distriktslag
2023-11-03 12:00
Gulaväggen väntar FIBF spelare.

Fröjereds IF kan åter stolt presentera hela 4 spelare, som tagits ut för att representera Västergötland i SDF-SM för 16-åringar. SM-spelet sker 4-7 januari 2024 i Umeå.

 

På killsidan lyckades Simon Öhgren och Fabian Fogelberg ta sig hela vägen till sluttruppen.

 

För tjejerna lyckades Nora Ider och Thyra Lund ta sig hela vägen till Västergötlands sluttrupp.

 

Vi i Fröjereds IBF är givetvis otroligt glada och stolta att återigen ha ett stort gäng FIBF:are som nått så långt i denna uttagning och önskar stort lycka till på SDF-SM i januari. 

 

Lite extra koll på spelarna får du om du går in på Instagram och följer lagen.

Via länken www.innebandy.tv kan du se matcherna via webben.

Holst ny huvudtränare för Fröjereds IBF
2023-10-24 21:31

Efter att Joakim Broberg valt att avsluta sitt uppdrag som huvudtränare för Fröjereds innebandys damlag för en dryg vecka sedan påbörjade föreningen en rekryteringsprocess för att finna en ersättare.

Nu är ersättaren klar och det blir Robert Holst som kliver in i denna roll!

I ”Robban” får vi in en ledare som känner till föreningen väl efter många år som både spelare och ledare. Han har följt vårt damlag från nära håll i många år och har bra koll på de flesta av spelarna i både A- & U-truppen, vilket är en stor fördel när han nu hoppar in mitt under pågående säsong.

Till sin hjälp får Robban Marcus Filipsson som fortsätter i rollen som assisterande tränare.

 

Varmt välkommen hälsar vi Robban!

/Sportgruppen Dam

Broberg avslutar sitt uppdrag
2023-10-16 21:30

Joakim Broberg har valt att avsluta sitt uppdrag som huvudtränare för Fröjered innebandys damlag. Rekrytering av ersättare har påbörjats.

 

Marcus Filipsson fortsätter sin roll som assisterande tränare för laget.

 

//Sportgruppen dam

Inget allsvenskt spel för Fröjered Dam
2023-07-17 17:03

Fröjereds IBF har beslutat att dra sig ur Allsvenskan Västra Dam.

 

Bakgrunden till att föreningen väljer att dra sig ur Allsvenskan är i huvudsak på grund av att laget det här året tappat för många spelare, spelare som vi såg som själva stommen i vårt allsvenska bygge. Att man väljer att byta förening är inte ett nytt fenomen vare sig för oss eller andra föreningar, det tillhör spelet. Men för oss blir det extra kännbart då vi inte hinner fylla på med egna produkter som vi anser vara redo för spel på allsvensk nivå. Tyvärr har inte heller organisationen som funnits runt laget haft möjlighet att på kort varsel söka upp och rekrytera spelare utifrån.

 

Styrelsen anser att vi hamnat i ett läge där vi måste välja väg – fortsätta kampen i Allsvenskan alternativt backa tillbaka ett par steg. Vi väljer det senare alternativet då vi anser att fortsatt spel i Allsvenskan skulle innebära stora risker, både för laget och för föreningen. Vi är övertygade om att vi kommer att gynnas av att få landa i division 1 och därifrån få bygga upp något långsiktigt hållbart – då inkluderat spelare, ledare och sportgrupp.

 

I förra veckan informerades laget om beslutet och det är naturligt att spelarna blev besvikna och ledsna. Även om alla insett att den här säsongen skulle bli extremt jobbig så vill man spela om det, men att inte få chansen – ja det svider. Naturligtvis hoppas vi att de spelare som tillhört den allsvenska truppen väljer att fortsätta sin resa i föreningen men samtidigt så har de möjligheten att söka sig vidare till andra föreningar. I början av augusti gör vi en spelarinventering men redan nu har flera spelare lämnat klartecken till en fortsättning.

 

I samband med att det allsvenska äventyret avslutas så avslutas också samarbetet med huvudtränaren Peter Åhling. Peter har varit väldigt tydligt med att han åtog sig uppdraget ytterligare en säsong under förutsättning att truppen förblev intakt. När utvecklingen nu blev så som den blev, så har ju naturligtvis en tveksamhet hos Peter också funnits. Därmed skiljs vi åt i samförstånd. Ny huvudtränare blir Joakim Broberg och Marcus Filipsson fortsätter som assisterande tränare. Styrelsen tackar Peter för hans insatser och önskar Joakim och Marcus lycka till.

 

I denna motgång så öppnar sig också nya möjligheter. Vi upphör inte att existera, vi backar tillbaka ett par steg och gör ett omtag. Vi har en fantastisk verksamhet med mängder av unga spelare och duktiga ledare som vi ska satsa vidare på, samtidigt som vi fokuserar på att bygga upp en organisation för framtiden. 

 

Styrelsen

Fröjereds IBF

BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
Nyheter från våra lag
Herr, 02/12 13:40 
Herr, 02/12 13:24 
Herr, 30/11 21:33