SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fröjereds Innebandyförening
Innebandy

Referat: Fröjereds IBF P11 - IBK Elfhög P11 Lag 1
Bra insats när Elfhög kom på besök
2023-11-26 13:21

Vi fick idag långväga besök av IBK Elfhög från Trollhättan. I dagens match spelade vi runt som ett gott gäng och gjorde en bra laginsats. Vi ger varandra stöd och pushar varandra vilket ger en bra lagsammanhållning. Matchen slutade med en stabil seger i 16-1.

 

Vi tackar våra ungdomar för dagens insats och underhållning samt ett stort tack till publik kioskansvariga och sekretariatet.

Spelschema för Sibben cup klart
2023-11-22 16:22

Nu kan vi se spelschema för gruppspelet i Sibben cup 5-7 januari. Se spelschema för oss och gå även vidare för att se övriga Fröjeredslagen https://sibbencup.cups.nu/2024/result/team/46704081/matches

 

Vi spelar Gruppspelet enligt följande 

5 jan  kl 10:45  i Arena B Lockerud - Fröjered

5 jan  kl 15.30 i Arena C  Fröjered - KFUM Jönköping 

6 jan kl 17.15 o Kavelbro Fröjered - Ale

 

Efter dessa matcher blir de slutspel 

 

 

 

 

 

 

 

Matcher på bortaplan
2023-11-19 15:36
Glada miner efter vinst i Lidköping!

Under helgen har lag P11/12 spelat två bortamatcher, i lördags i Töreboda mot Halna i 4 mot 4 (blå-serie) och i dag mot Lidköping 5 mot 5 (röd-serie). Resultaten går med oss denna helg och vi ser att spelarna gör mycket av det vi tränat på under träningarna, det är roligt att se! Framför allt passas bollen, skott täcks och vi jobbar starkt både offensivt och defensivt! Våra målvakter tar kloka beslut och får till flera fina räddningar! Bra matcher av grabbarna helt enkelt!

 

Nästa helg spelas det bara en match i rödserie, vilket gör att några av spelarna kommer ha spelledigt. Kallelser skickas ut efter tisdagens träning!

 

Nästa helg har vi även hand om matcharrangemanget på A-lagsmatch på söndgen klockan 16.00. Ta del av tidigare inlägg/nyhet för att se vilka som har arbetsuppgifter! När det kommer till uppdraget sargvakt fungerar det med två vuxna och 4 spelare! Utöver att sköta sargen ska dessa även plocka upp bollar innan matchstart. Toppen även om någon vill baka till kiosken, skriv då i Fb-gruppen!

Planering kiosk, sekretariat och sargvakter för hemmamatcher denna termin. 
2023-11-11 19:45

Här kommer planering kiosk, sekretariat och sargvakter för hemmamatcher denna termin. 

 

Fungerar inte tiderna skiftar vi sins emellan.

 

På Fröjereds hemsida finns arbetsbeskrivningar under fliken Dokument!

 

 

Referat: IFK Hjo P10/11 (10) - Fröjereds IBF P11
En kämpainsats mot Hjo i årets första bortamatch i seriespelet
2023-11-11 16:34

Alla grabbar ska ha en stor eloge, idag kämpade och slet vi fantastiskt bra! I årets säsong och seriespel ska vi ha med oss att vi ofta möter äldre motståndare och de kan ibland märkas i de fysiska spelet. Så all cred till killarna verkligen!

 

Första 10 min hade vi jättestor respekt och vågade inte gå in ordentligt och blev omsprungna. Men efter det släppte respekten och vi spelade bra, och kom vinnande ur många närkamper.

 

Hjo var idag de starkare laget och vann med 9-4. Vi tar nya tag och ser fram emot kommande träningar och matcher. 

 

Tack till alla som va på plats och hejade fram vårat lag! 

Referat: Fröjereds IBF P11 - IBK Lockerud Mariestad P11
Jämn match där Lockerud var de starkare laget idag
2023-11-11 16:08

Dagens andra match för oss som lag och för flera av våra spelare. Som tidigare säsonger en jämn drabbning med Lockerud , där våra motståndare kunde gå ifrån i sista perioden. Efter två perioder var de helt jämt med 3-3 och efter tredje stod slutresultatet på 4-7. Vi kämpar och sliter som ett enat lag och vi lär oss ju mer vi spelar på stor plan. Vi tackar för dagens insats och tar nya tag nästa vecka. Tack till publik, kioskansvariga och sekretariatet för bra arbete.