SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fröjereds Innebandyförening
Innebandy

Prestigemöte i DUR
2024-01-24 23:10

Fröjereds IBF - IBK Lockerud 9-7 (2-2, 5-2, 2-3)

 

FIBF var på vinnarspåret igen, efter en tung bortaförlust mot Fristad, senast.

 

Trots en publik på närmare 100 personer, var FIBF tröga i början, trots att man vinner skottstatistiken med 11-5 i första perioden är det lika på resultattavlan, 2-2. 

 

Men i andra perioden skall det bli lite av proppen ur och man går fram till en bekväm 7-4 ledning som man sedan i andra kan ligga och bevaka. 

 

Matchens lirare kan utnämnas Fabian Fogelberg som gör ett mål och assisterar till fyra. 

 

-vi gör en okej match och kopplar väl greppet i andra perioden, säger tränare Johan Hedlund och fortsätter. -det känns lite extra roligt att våra killar födda -08 (Albin Johansson, Adam Larsson och Isac Joelsson) är med och visar framfötterna och tar verkligen förs sig i spelet, avslutar Johan.

 

Sexpoäng av nio möjliga är en bra start på slutspelet i herr A-slutspelsserie.

Seger i playoff serie
2024-01-08 21:49
Simon Öhgren tillbaka i vardagen, efter SM äventyret, med silver runt halsen, grattis till Fabian Fogelberg, Jakob Holmgren och Simon!

FIBF - Lidköping 11-5

 

Fröjered gör en gedigen insatts i först matchen i slutspelsserien med topp sex lagen i serien. Kollektivet visar att tillsammans är bäst. 

 

HJ seriesegrare i kavaj!
2023-12-17 22:58
Oscar Svahn inaktion i sista matchen i grundserien.

I dag blev det klart att Fröjereds HerrJuniorlag står som seriesegrare efter att grundserien avslutades i helgen. Man blev seriesegrare "i kavaj" då Wårgårda IBK lämnade W.O. sent på lördagskvällen, då de inte fick ihop lag till dagens match. 

Fröjered förlorar bara en match under hösten och vinner övriga 9 matcher med en målskillnad på 75 gjorda mål och endast 25 insläppta.

 

-Vi har ett gött gäng med både yngre spelare och liter mer rutinerade spelare som alla älskar att spela innebandy. Då är det lätt att leda laget till framgångar säger coach Johan Hedlund.

- I år har vi slussat in 08:or i laget och de har gjort det riktigt bra ifrån sig på planen. De har väldigt snabbt anpassat sig till det lite högre tempot och det lite mer fysiska spelet jämfört mot ungdomsserierna.

 

Nu väntar ett litet uppehåll innan det lottas nya serier där de 6 översta lagen i tabellen går till en egen serie med dubbelmöten. 

- Det innebär att vi har 10 tuffa matcher med bra motstånd att se fram emot i vår avslutar Johan.

 

 

 

 

FIBF ångar på!
2023-11-11 20:31

Albin kvist började målgörandet för FIBF, när laget kunde vinna mot Tibro IBK, komfortabelt med 8-1. 

-tycker att vi åter gör jobbet, som lag, säger coach Johan Hedlund.

 

-det är ett vinnande koncept vi har i FIBF, där vi har en stor trupp där  yngre spelare får utvecklas med de som har fått lite rutin, avslutar lagledare Stefan Rundqvist. 

Ny 3:a för herrjunior
2023-10-29 20:17

IBK Lidköping -FIBF 5-10 


Våra herrjuniorer ångar på i serien och under kvällen plockade man ytterligare 3 poäng borta med IBK Lidköping. 

-vi tar initiativet direkt och kan ta en bekväm ledning med hela 5-0 i första perioden, säger coach Johan Hedlund. - lite extra kul att de yngre -08:orna visar upp sig och även noteras i poängprotokollet, avslutar Johan.